Zásady ochrany osobních údajů

Správcem osobních údajů a zároveň provozovatelem webu www.ceskenovinky1.eu je fyzická osoba:
JUDr. Svetozár Plesník, (dále jen „Správce“).

Správce se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů zejména NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679.

Návštěvník webu www.ceskenovinky1.eu (dále jen „Návštěvník“) použitím formuláře „Napsat komentář“ na webu www.ceskenovinky1.eu dobrovolně poskytuje své osobní údaje na dobu 10 let a dává svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro daný účel.

Správce zpracovává následující osobní údaje

jméno a příjmení
e-mailová adresa
webová stránka
případně další údaje uvdené v komentáři
Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Osobní údaje jsou uloženy, zpracovávány a zabezpečeny na serverech poskytovatele webhostingových služeb a na serverech pro ukládání dat v datových centrech v rámci Evropské unie nebo v zemích, které splňují legislativní požadavky.

K osobním údajům má přístup Správce. Dále k osobním údajům mají přístup zpracovatelé (poskytovatel webhostingu, poskytovatelé serverů pro ukládání dat a zabezpečení.

V případě, že návštěvník povolí používání souborů cookies můžou být získány i další informace jako IP adresy a soubory cookies.

Cookies
Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Vypnutí cookies se pravděpodobně negativně promítne na běhu tohoto webu omezenou funkčností. Pro správný chod tohoto webu doporučujeme zanechat cookies aktivní.

Tento web dále využívá cookies třetích stran:

služba Google Analytics – umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané informace (včetně IP adres) společnosti Google.

pluginy sociálních sítí
Facebook a Instagram, které provozuje společnost Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. – https://www.facebook.com/about/privacy
Twitter, kterou provozuje společnost Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. – https://twitter.com/privacy
LinkedIn, který provozuje společnost LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA – http://linkedin.com/legal/privacy-policy

Pokud je návštěvník v době návštěvy tohoto webu přihlášen ke svému účtu u některého z výše uvedených poskytovatelů služeb sociálních sítí, dojde k propojení informací o uskutečněné návštěvě s návštěvníkovým účtem na příslušné sociální síti. Návštěvník může zamezit propojení informací o svých aktivitách na tomto webu se svým účtem u poskytovatele služeb sociální sítě v případě, že se před návštěvou tohoto webu odhlásí ze svého uživatelského účtu na sociální síti. Bližší informace o shromažďovaných informací jsou uvedeny na stránkách jednotlivých poskytovatelů služeb sociálních sítí.

Další možností jak zamezit propojení informací o svých aktivitách na tomto webu se svým účtem u poskytovatele služeb sociální sítě je nepovolení cookies třetích stran v nastavení prohlížeče.

Návštěvník, který poskytl své osobní informace má právo:

požadovat omezení zpracování osobních údajů
kdykoliv svůj souhlas odvolat
upravit, doplnit své osobní údaje
vznést námitku v opodstatněných případech proti zpracování svých osobních údajů
podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
požadovat přenesení svých osobních údajů
na přístup ke svým osobním údajům prostřednictvím emailového dotazu
v určitých případech právo na upozornění o porušení zabezpečení osobních údajů
„být zapomenut“, tzn. právo na výmaz osobních údajů, pokud nám jejich zpracování nenařizuje jiný právní předpis nebo jiná zákonná povinnost
dotázat se, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám. Toto právo můžete využít zdarma 3 krát ročně. Každý další dotaz bude zpoplatněn částkou 300 Kč za každou jednu žádost.
Návštěvník může veškeré žádosti, kdykoliv písemně zaslat na adresu plesnik.s@post.cz nebo níže uvedenou adresu pro doručování.
Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Správce je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně www.ceskenovinky1.eu.

Kontaktní údaje správce:
JUDr. Svetozár Plesník – šéfredaktor
+420 602 725 471
plesnik.s@post.cz

Tento web používá k analýze návštěvnosti tzv. cookies. Cookies můžete ve svém prohlížeči vypnout. Setrváním na tomto webu souhlasíte s používáním cookies. Více