Zábava

Mig 21 vydávají videoklip k nové písni TěsněVedleSebe

Praha 9. května 2021

Mig 21 vydávají videoklip k písni o touze po lidském doteku s příznačným názvem „TěsněVedleSebe“.

Optimismus, naděje a touha po zázraku, který spočívá v návratu k normálnímu životu.  To je odkaz, který kapela Mig 21 posílá ve své nové skladbě s názvem TěsněVedleSebe. Videoklip, který k této skladbě kapela právě teď představuje, je plný vzpomínek na koncerty, kde se ještě všichni mohli bavit „TěsněVedleSebe“ bez všech protipandemických omezení, kdy bylo normální se držet za ruce a zpívat. Klip ukazuje vše, co kapele už dlouho chybí, tedy koncertování a blízký kontakt s jejich fanoušky.

„Při prošťourávání různých archivů, a při třídění všemožných záběrů se nám, k našemu milému překvapení, začal objevovat takový nadčasový příběh touhy po lidském doteku. Dalo by se vlastně říct, že jsme práci na scénáři nahradili prací třídičskou a archivářskou, ke které bychom se, nebýt těch přísných protipandemických opatření, jinak sotva dokopali. Což ovšem nemění nic na tom, že z výsledku máme ohromnou radost a doufáme, že naši fanoušci ji budou mít taky. Za zmínku možná stojí, že jsme použili i pár záběrů s Jiřím Bartoškou, aniž bychom ho požádali o svolení, tak snad nás nezažaluje, což by bylo jistě nepříjemné, ale předem si troufám tvrdit, že bychom to nějak uhráli, viď Jiří?….., komentuje s humorem zpěvák Jiří Macháček.

Dvojalbum Hity a rarity, které kapela Mig 21 vydala v listopadu loňského roku, vychází nyní na vinylu! Na dvoj vinylu naleznete to nejlepší z jejich kariéry a včetně loňského hitu Hej kámo! Aktuální novinka TěsneVedleSebe je předzvěstí nového alba Mig 21, které vyjde v září tohoto roku na CD i vinylu.


Text :Jiří Macháček Hudba: Tomáš Polák

Singl TěsněVedleSebe je k dispozici ve všech oficiálních streamovacích službách

STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.instagram.com/mig21official/

www.facebook.com/mig21.official/

www.mig21.cz

Zdena Selingerová

Sdílejte ...