Různé

Čím uděláte mamince na Den matek největší radost?

Praha 1. května 2021
Jestli si někdo zaslouží dárek, pak je to maminka. Koneckonců, právě ona je důvodem naší existence, a tak jí právem patří naše láska, úcta a pozornost. Každá maminka má ráda něco jiného, ale přinášíme vám univerzální tipy, díky kterým si oslavu Dne matek užijete vy i nejdůležitější žena vašeho života. 

Podívejte se na naše tipy:

Snídaně jako na dovolené

Pokud jste zrovna na návštěvě u rodičů, překvapte maminku parádní snídaní. Nemusíte se hned pouštět do palačinek a jiných složitějších pokrmů. Čerstvé croissanty z pekárny nebo ovocný salát se také počítají. K tomu přidejte sklenici džusu a kávu a uvidíte, že mamince vykouzlíte úsměv na tváři. 

Květiny jsou sázkou na jistotu

Květiny potěší snad každou ženu. Zkuste popřemýšlet nad oblíbenými květy své maminky a buďto kupte kytici v květinářství, nebo jí můžete vytvořit ručně vázaný pugét, ten jistě ocení.

Napište jí dopis

Možná vás tento nápad překvapil, ale věřte, že když napíšete své mamince ručně psaný dopis, kde jí popíšete, co všechno pro vás znamená a jak ji máte rádi, bude to dárek nad dárky. Dopis si může schovat a ve chvílích, kdy se nemůžete vidět, si jej může znovu přečíst a rozjasnit svůj den.

Společné zážitky

Je to sváteční den a v hlavní roli je vaše maminka. Chovejte se k ní tedy jako ke královně a věnujte celý den věcem, které s vámi vždy chtěla dělat. Můžete si udělat piknik, vyrazit na túru, společně vařit, procházet stará rodinná alba nebo si jen tak doma zahrát karty. Od věci není také filmový maraton, kdy si pustíte všechny oblíbené komedie, na které jste se spolu vždy dívali.

Překvapte ji krásným dárkem

Každý rád dostává dárky. Pokud si nejste jisti, co by v tuto chvíli udělalo vaší mamince radost, inspirujte se některým z našich tipů:

PRO KRÁSU

PŘÍRODNÍ RŮŽOVÁ VODA ŤULI A ŤULI s podmanivou vůní:
Přírodní růžová voda zklidňuje citlivou a podrážděnou pleť. Zralou pokožku oživuje a zkrášluje. Růžová voda je naplněna antioxidanty a vitamíny, proto pomáhá zabránit známkám stárnutí a zároveň vyživuje kůži. Růžová voda má přirozené antiseptické, protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. 100 ml, cena 236 Kč, www.tuliatuli.cz

OBLIČEJOVÉ SÉRUM HYALURMED FACE SÉRUM PRO OD PAHRMA MKL zajistí lifting pleti: 
Obličejové sérum oživuje a regeneruje pokožku tím, že jí znovu navrací objem a pružnost, působí na jemné i na hlubší vrásky. Face Sérum pro obsahuje čirou kyselinu hyaluronovou v kombinaci s extrakty z černé orchideje a alanto inem, a postará se o dokonalou péči o zralou pleť a o lifting obličeje.
30 ml, cena 1292 Kč, www.pharmamkl.cz

PRO ZDRAVÍ

DOPLNĚK STRAVY BETA GLUCAN 240+ OD NATURES je vitamínová bomba:
Beta glucan 240+ je doplněk stravy určený pro podporu obranyschopnosti organismu. Jeho užívání je vhodné i při počínajícím onemocnění nebo v obdobích zvýšené únavy a vyčerpání organismu. Obsahuje kvalitní betaglukan extrahovaný z čerstvé hlívy ústřičné, v kombinaci s denní dávkou vitamínu C a D. Díky této kombinaci přispívá nejen ke správnému fungování imunitního systému, ale také k ochraně buněk před oxidačním stresem a celkovým přetížením. 30 kapslí, cena 545 Kč, www.enatures.cz

DÁREK SE JMÉNEM


KÁVA Z PRAŽÍRNY ZLATÉ ZRNKO s vlastním nápisem:
Tento dárek potěší dvojnásob. Kvalitní káva z řemeslné pražírny maminku určitě potěší! Ale když na obalu bude nápis MAMINCE, nebo dokonce její jméno, radost se ještě znásobí. Pokud tedy chcete potěšit maminku netradičním dárkem s jejím jménem, pospěšte si. Na e-shopuZlaté Zrnko vám vytvoří popisek balení kávy dle vašeho přání. Můžete použít 1-20 znaků, i symbol ❤.
Různé druhy kávy, 200 gramů, cena od 149 Kč, www.zlatezrnko.cz

Jiřina Ekrt Jirušková

Sdílejte ...