Informace Svět

Jan Campbell: Očistec na zemi (2)

Praha 25. ledna 2021

Očistec na zemi bude mít konjukturu podobnou českým krematoriím plněných importem ze Západu. Kdo si myslí, že česká krematoria mají výborný marketing, mýlí se. Neviditelná ruka řídící cestu mrtvých na onen svět a do Čech a Moravy je velice dlouhá, vědoucí, kde se dají vydělat velké peníze v klidu, bez odporu a dlouhodobě. Komu patří neviditelná ruka a kde sídlí, nebudu sdělovat, není to předmětem příspěvku. Kromě toho jsem na světě rád, mám život rád a sebe o nic méně také.

Konjukturu v očistcích na zemi, v různých státech světa spolupůsobil squatter covid-19, lidský strach a političtí pokrytci. Tam i zde. V den, kdy pracuji na příspěvku, uplynul rok od prvního uzavření města Wu-chan. Na pozadí hry zmíněné trojice probíhala, probíhá a ještě dlouho bude probíhat tvrdá politická veřejná bitva mezi prezidenty USA, RF a ČLR. A neveřejná prezidenta Si Ťin-pchinga s tzv. čínskými komsomolci. Jinými slovy, globalisty. Ti jsou poměrně úzce spojeni se skupinou, kterou představuje pár Clinton – Biden. Z čínské strany byl americkému páru blízko, podle mých dřívějších informací mj. ministr zemědělství, Han Changfu (1954). Ten vedl velkou delegaci na 3. setkání ministrů zemědělství CEEC (16 států střední a východní Evropy). Setkání se konalo ve Vilnusu 25. května 2018 a bylo ukončeno společnou závěrečnou deklarací. Ta indikovala významnou spolupráci skupiny států 16+1 (ČLR) v oblasti bezpečnosti potravinových produktů, ztrát, odpadů a investic. Doporučuji odděleně seznámit se se společnou deklarací, výsledky fóra Food Losses and Wastes a čínským pilotním projektem v zemědělství IOT.

Zmiňuji se o zemědělství, 16+1 a ministrovi, protože se jedná o strategický sektor. Ten bude nadále pod kontrolou TNK, regulací EK dovolující mj. exotické a GM potraviny a podobné novinky. Ty mají zatím nepřímo (pro veřejnost a přímo pro více vědoucí) něco společného i se squatterem covid-19, mutacemi a jeho druhy za dveřmi našich domů. 16+1  bude vystavena silnému západnímu větru. Osud čínského ministra neznám, vím ale, že skončil ve funkci v prosinci 2020. To indikuje, že prohrál bitvu s prezidentem Si v dlouhé válce s pracovním názvem pandemie covid-19. V ní se USA snaží svrhnout čínského i ruského prezidenta. Po oslavách Čínského nového roku očekávám tři důležitá rozhodnutí: 1) Osud 14 zatčených lidí v Hongkongu, protože doposud se nekonalo soudní jednání. 2) Prezidentovi Si může být připomenuto nesplnění úkolu 16. Sjezdu Komunistické strany ČLR (8 – 14.11.2002). Úkol: začlenit Tchaj-Wan zpět do kontinentální Číny do roku 2016. 3) Otázka cca 150 milionů čínských křesťanů v kontextu Velkého resetu připomínajícího Velký skok Mao Cetunga nebo Velkého bratra z Orwellova románu 1984, role Vatikánu v Radě pro inkluzivní kapitalismus a oficiálního vztahu Vatikánu s ČLR a jeho představitelného vývoje.

Očistec v SRN v roce 2021 se také bude těšit konjuktuře. Volby představují eldorádo pro demokraty, naivní občany a evropské levici vzhlížející k seniorovi v Bílém domě. Bude se volit 5 krát do zemských parlamentů, a jednou do spolkového. Volby mohou sehrát jednu z klíčových rolí pro osvobození Německa v budoucnu a po přijetí role a odchodu USA tam, kam patří. Osobně si přeji, aby se v Německu dostaly k moci národně orientované strany i proto, že boj o Německo je bojem za celou Evropu. Ať se nám to líbí, nebo ne. Proč?

Protože EU bude současně dál degradovat. EU v minulosti se málokdo odvážil veřejně nazývat britským projektem pro Evropu. Proto brexit představuje indikaci toho, že v Evropě by měla proběhnout destabilizace vedoucí k rozpadu EU. Výsledkem rozpadu může být vznik nových geopolitických útvarů. O nich se možná zmíním v jednom z příštích příspěvků, bude-li mi dopřáno. Dnes pouze připomínám nejasný osud mně blízkého Skotska, mítinky v Lipsku, Hamburku a dva velké v Berlíně v srpnu 2020. Na jednom z nich vystoupil před několika miliony lidí Robert Francis Kennedy (Junior, 1954), synovec prezidenta John Fitzgerald Kennedyho (JFK, 1917 – 1963). Tento právník, aktivista a antivakcinista nepřiletěl do Berlína opakovat slova JFK – Já jsem Berliner.

Očistec pro diplomaty nebude na tom hůře. Inkoust na dopisu exprezidenta Trumpa prezidentovi Bidenovi ještě neuschnul a světem se již začala šířit zpráva ze čtvrteční tiskové konference mluvčí čínského ministerstva zahraničí Hua Chunying: Peking přijal rozhodnutí o zavedení sankcí vůči 28 občanům USA, včetně exministra zahraničí Mikea Pompea a ex-obchodního poradce Petera Navarra, za zasahování do vnitřních záležitostí ČLR a poškození čínských zájmů. Do dnes veřejnost neví, kdo všechno je na seznamu 28 lidí. Nový prezident to nebude mít lehké. Paní mluvčí Hua Chunying tvrdila, že Pompeo během několika posledních let vyslovil příliš mnoho lží….Uvedené Pompeovo prohlášení je jenom další nehorázná hloupost. Tento americký politikař smutně proslulý svými lži, vyslovil v poslední den (na svém postu) šílenou lež a vypadá jako klaun, kterému se posmívá celý svět. Jsem proto tak jsem zvědavý, co se dovíme od paní mluvčí, až přijde řada na prezidenta Bidena, jeho politiku vůči ČLR a zájmy jeho rodiny a přátel v ČLR.

V Ruské federaci se děje podobné. Novému představiteli NASA v Moskvě, jehož jméno se neuvádí, nebylo vydáno diplomatické vízum. Zmiňuji se o NASA v RF z několika důvodů. Ty mohou umožnit čtenáři doplnit si obraz vztahu dvou velmocí a dění ve světě: 1) NASA má 90 vlastních a mně neznámý počet ruských spolupracovníků v RF (!). Ta nemá žádné zastoupení v USA. Roskosmos má několik pracovníků přímo v NASA space center v Houstonu z důvodů spolupráce na MKS. 2) NASA se svého času uhnízdila ve Hvězdném městečku, pro což mám pochopení. Méně pochopení mám z usídlení NASA v Ruské akademii věd (RAV) v Institutu biomedicínských problémů. O jiných místech nemluvě. 3) USA podstatně snižují svoji oficiální přítomnost v RF, aniž by se veřejně mluvilo o tom, zda je tom výsledek přinucení ze strany Kremlu, nebo odveta za skandály v USA s ruským diplomatickým majetkem a diplomaty v nedávné době. Protože Bidenovo prezidenství nepřinese zlepšení nálady ve vztahu Washingtonu s Kremlem s příchodem jara, neuškodí se připravit na příchod ledových mužů (Pankrác, Servác, Bonifác). Ti mohou spálit mrazem nejenom ovoce a růži, ale i mnohem více i ve vztahu s EU a ČR. Asi i proto se nazývá jeden z posledních komplexů dělostřelecké rozvědky předaných armádě ke konci roku 2020 Penicilin. Systém fixuje akustické a teplotní signatury přesně na velkou vzdálenost a rychle v teplotním rozmezí minus 40 – plus 50 stupňů Celsia a přenáší je tak, že nejpozději do pěti vteřin je vše na elektronické mapě. Šance na přežití si může každý čtenář vypočítat sám.

V závěru několik slov o Navalném a Bidenovi. Prezident Biden musí pospíchat, aby splnil alespoň něco ze svých předvolebních slibů. Bylo jich slyšet mnohem méně v inauguračním projevu. Ten se podobal projevu Césara nebo projevům předáků SSSR. Proto ihned po inauguraci podepsal 17 prezidentských memorand a příkazů. Devět z nich zcela ruší to, co podepsal exprezident Trump. Tím pobouřil jeho příznivce, umožnil přechodný pobyt v Kapitolu tisícům členů Národní gardy USA a velvyslanci Hynku Kmoníčkovi nabídl příležitost upevňovat vztahy se vzdálenými krajany v několika státech USA a možnost rekvalifikovat se na kuchaře nebo šéfkuchaře pro případ doby, ne ledové, ale velmi horké. V takové době má totiž každý humor omezenou sílu a působnost. Co mám na mysli?

USA se rozpadají ne od příchodu Trumpa do Bílého domu, ale dávno předtím. Trump rozpad pouze zpomalil. Jednou započatý proces totiž nelze zastavit. Podobný rozpad probíhá na Ukrajině. Tam ukrajinská vláda v běhu uzákonila zákaz používání ruštiny v komunikaci se státní správou. Chce se zalíbit USA, i když nemůže dát odpověď, zda všichni špioni Ukrajiny ovládají ukrajinský jazyk natolik, aby mohli psát své zprávy v politicky korektním jazyce.

V sousední SRN je tomu s očistci podobně. Lednové počasí a inaugurace Bidena urychlily vyzdravění a odlet ruského bojovníka proti korupci. Navalnyj s batohem a natočeným filmem v jedné z laboratoří západních bezpečnostních služeb skončil zatím ve vazbě. Po premiéře filmu na youtube a s pomocí informací o plánu, místu, datu a směru pochodu (Kreml) davu účastnícího se nepovolených protestů došlo dnes k protestům a zatýkání. Nevím, zda se zatýkalo i v Praze, kde došlo také k protestům ve prospěch Navalného. Návrat, film, informace o plánovaných protestech na webových stránkách velvyslanectví USA v Moskvě (!!!) a koordinovaný protest v pomatené Praze a jinde indikují, že přišla doba sakrální oběti. Dnešní protesty dovolují poměrně přesně odhadnout počet mladých koní čekajících na zapřažení a kolik telat bude asi tleskat svým řezníkům. Čeští politici s rouškou a zamlženými brýlemi, a i ti bez nich, by přesto mohli vidět a slyšet, že prezident Biden nic nerozhoduje a nebude rozhodovat z toho, co se týče zájmů několika TNK, FED, peníze generujícího squattera Covid-19 se svými mutanty a je opět doprovázející WHO (Světová zdravotní organizace). Ta nemohla ani spát z radosti po opětovném získání přízně prezidenta Bidena a nevyspaná ohlásila mimo jiné přehodnocení výsledků testů PCR. Světe, div se!

Ten se divit nebude. Diví se již ale diplomaté EU v Albionu. EU – velvyslanec João Vale de Almeida a jeho tým již nebudou mít privilegia a plnohodnotný statut diplomata, jako mají diplomaté suverénních států. Ano, Albion označil EU nesvrchovaným státem (společenstvím). Dal tak výbornou radu vedení ČLR a RF jak mluvit a jednat s loutkami až přijde správný čas. Ten přichází se stěhováním tradiční diplomacie z kanceláří MZV na ulici. Vím něco málo z diplomacie a protokolu, proto si dovoluji tvrdit, že protokolární záležitosti se nikdy nemají podceňovat, a že neplnohodnotný diplomatický statut představuje ponížení. Vsadím se, že žádný členský stát EU si ani ve snu nedovolí snížit diplomatický statut diplomatů Velké Británie a mohu si představit dobu, kdy známí rusofobové a sinofobové v ministerských funkcích se octnou v řadě čekajících na vízum, budou odevzdávat otisky prstů a odpovídat na otázky vlastními slovy. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní obyčejně padá.  Souhlasu netřeba.

Sdílejte ...

Jeden myslel na “Jan Campbell: Očistec na zemi (2)

  • Cirkus pokračuje. Nazrává doba navrhnout Joeovi, aby zřídil nove Ministerstvo čistého vzduchu a udělal Gretu ministryni.

Komentáře nejsou povoleny.