Ekonomika

Pánská elegance s japonskou přesností…

Praha 4. listopadu 2020

…..produktový tip BaByliss   – kadeřnický salon až do domu.

Upravený vlas i vous musí mít pravý gentleman za všech okolností. Máme pro vás tip, jak toho docílit i v situaci, kdy jsou kadeřnictví a holičství zavřená. Prémiová řada zastřihovačů od francouzské značky BaByliss s čepelemi z japonské oceli přinese kadeřnický salon až do domu.

Bezdrátový multifunkční zastřihovač BaByliss MT890E v elegantním modro-černém provedení dokáže upravit (téměř) vše – ať už se jedná o strniště, vousy, chloupky na těle nebo v nose či uších. Je vybaven čepelemi z japonské oceli, které jsou naprosto přesné a starají se o velmi hladké střihy. Zastřihovač má 5 výměnných hlavic včetně planžetového holicího nástavce, nastavitelné nástavce pro vousy i strniště, 2 nástavce na obočí a 3 na tělo. Dlouhodobý výkon a bezdrátové použití zajišťuje lithium-iontová baterie s výdrží až 120 minut, jejíž plné nabití netrvá déle než 2 hodiny. Nástavce jsou omyvatelné a přístroj je 100% vodotěsný, takže se hodí například i pro použití ve sprše a je možné jej snadno vyčistit přímo pod tekoucí vodou. Součástí balení je i praktický transportní vak.

Doporučená cena BaByliss MT890E je 2 190,- Kč. Výrobce na produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Zastřihovač vousů BaByliss T890E nejen že nabízí dokonalý design, ale díky přesným čepelím z japonské oceli si poradí jak s úpravou hladkých a jemných vousů, tak i s těmi silnějšími a tvrdšími. Hodí se tak pro kompletní péči o tvář, ať už se jedná o zastřihování, tvarování nebo styling. Délka zastřihování je nastavitelná pomocí kolečka na 24 poloh od kratšího strniště po delší vousy v rozmezí 0,5 – 12 mm, přičemž rovnoměrné zastřihování zajišťuje ochranný hřebenový nástavec. Bezdrátový provoz až po dobu 120 minut je možný díky lithium-iontové baterii, která je díky rychlému nabíjení připravena už do 2 hodin. Pro praktické používání jsou čepele odnímatelné i omyvatelné a do výbavy patří i pevné ochranné pouzdro.

Doporučená cena BaByliss T890E je 2 790,- Kč. Výrobce na produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Nejmodernější zastřihovač vlasů BaByliss E990E s elegantním modro-černým designem a přesně navrženými břity z japonské oceli se postará o jednoduché a hladké stříhání i delších vlasů. Čepele jsou odnímatelné a omyvatelné a dají se snadno čistit. Tento výkonný přístrojvydrží díky lithium-iontové baterii na jediné nabití až 160 minut bezdrátového provozu. Plné nabití přitom nezabere více než 3 hodiny a už půlhodinové nabíjení zajistí 15 minut použití. Přístroj má 8 výměnných hlav a nabízí 5 možností nastavení délky střihu na břitu pomocí otočného kolečka. Dohromady tak kombinace těchto variant umožňuje 45 různých délek střihu od 0,6 do 28 mm. LCD displej zobrazuje aktuální nastavení včetně zbývající životnosti baterie. Do výbavy patří i praktické ochranné pouzdro.  

Doporučená cena BaByliss E990E je 2 590,- Kč. Výrobce na produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Monika Straková

O značce BaByliss PARIS:

Francouzská značka BaByliss patří kvalitou produktů a inovacemi mezi špičky evropského trhu. Vznikla v 60. letech minulého století vynálezem francouzského kadeřníka Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy. Značka BaByliss jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů.

BaByliss navrhl a vymyslel automatickou loknovací kulmu a zároveň tím vytvořil novou kategorii v produktech určených k péči o vlasy. Vývoj automatické kulmy trval celých 5 let a stále BaByliss vyvíjí nové produkty, které jsou vždy revolučními novinkami v oboru a profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům.

Značkové výrobky BaByliss využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou vybrané výrobky BaByliss prodávány s 3. a více letou zárukou. Technické parametry produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou cestou.

BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků. Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss a BaByliss MEN.

Sdílejte ...