Ekonomika

Potěšte dárkovým balením prémiového alkoholu

Praha 27. října 2020

Načerpejte inspiraci na vánoční dárky v podobě speciálních dárkových balení prémiového alkoholu. Seznamte se s unikátními kolekcemi vybraných oblíbených lahví z pestrého portfolia e-shopu www.1er.cz. Překvapte své blízké opravdovou kvalitou doceňovanou na globální úrovni.

Seznamte se s letošní nabídkou dárkových balení vhodných jako kvalitní vánoční dárky z portfolia českého distributora prémiových vín, alkoholických a nealkoholických nápojů Premier Wines & Spirits. Pestrá škála světově uznávaných vín a destilátů zahrnuje i speciální balení vhodná pro zvláštní příležitosti či jako dárek. V nabídce nechybí elegantní champagne Piper-Heidsieck v designovém chladiči ve tvaru parfému, ušlechtilý 12letý vyzrálý rum Flor de Caña v dárkovém balení či dárková krabice prvotřídního českého destilátu Baron Hildprandt ze zralých hrušek se dvěma sklenicemi. Prémiový alkohol je skvělým dárkem pro všechny opravdové gurmány a milovníky kvalitního přípitku a v těchto speciálních dárkových boxech potěší hned dvakrát.

Flor de Caña 12 Year Rum v dárkovém balení

Překvapte prémiovým nikaragujským ušlechtilým vyzrálým rumem Flor de Caña. Díky dlouhému 12letému zrání v dubových sudech je rum velmi komplexní a získává typickou sladkost. Ta se projevuje v čisté a jemné chuti, která potěší tóny sherry, melasy a rozehřátého másla v kombinaci s výrazným kořením. Dlouhá dochuť kombinuje dubové podtóny s náznaky karamelu. Rum Flor de Caña 12 Year Rum je vhodný k vychutnání za pokojové teploty. Balení představuje důstojnou elegantní lahev, jež nechává vyniknout plnou tmavou barvu tohoto prvotřídního rumu.

Dárkové balení rumu Flor de Caña 12YO zakoupíte na www.1er.cz za cenu 985 Kč za 0,7 l.

Graham’s Port Wine Tawny 10 Years Old

Dárková tuba skrývá vyzrálé portské víno z dílny vinařství rodiny Symington s tradicí počínající na začátku 19. století. Víno vyrobené z pečlivě vybraných hroznů zraje v dubových sudech pod dohledem založeným na zkušenostech předávaných z generace na generaci. Díky tomu se Graham’s Port Wine Tawny 10 Years Old vyznačuje komplexní barvou i chutí. Náznak ořechů a jemné tóny medu a fíků se snoubí s chutí zralého ovoce. Díky propracované struktuře nás čeká typicky dlouhá dochuť. Otevřená lahev vydrží i několik týdnů; toto prémiové portské je vhodné ke konzumaci jako lehce vychlazený digestiv.

Dárkové balení portského vína Graham’s Port Wine Tawny 10 Years Old zakoupíte na www.1er.cz za cenu 643 Kč za 0,75 l.

Champagne Piper-Heidsieck Cuvée Brut Perfume

Elegantní francouzský šarm se vtělil do limitované edice champagne Piper-Heidsieck Cuvée Brut Perfume. V elegantním chladicím boxu, který udržuje champagne při konstantní teplotě, se ukrývá lehké, středně komplexní svěží champagne. Příjemná dlouhá dochuť suchého cuvée potěší střední ovocností. Piper-Heidsieck Cuvée Brut Perfume je jako stvořené pro výjimečné příležitosti. Tímto champagne ve speciálním obalu okouzlíte všechny milovníky ikonických darů.

Limitované balení champagne Piper-Heidsieck Cuvée Brut Perfume zakoupíte na www.1er.cz za cenu 1 521 Kč za 0,75 l.

Stolichnaya & Mule Mug

Další ikonou v nabídce je oblíbená ruská vodka Stolichnaya. Speciální dárkové balení potěší kromě kvalitního obsahu i plechovým hrníčkem Mule Mug. Ten může obdarovaný použít třeba na svěží koktejl Moscow Mule, který si namíchá právě z vodky Stolichnaya, zázvorového piva a čerstvé limetové šťávy. Stolichnaya je díky vícenásobné destilaci a filtraci přes dřevěné uhlí a jemný křemenný písek výrazně jemná. Použitá křišťálově čistá artéská voda z ledovce doplňuje její komplexní chuť a zvýrazňuje charakteristické lehce sladké tóny.

Dárkové balení vodky Stolichnaya s plechovým hrníčkem zakoupíte na www.1er.cz za cenu 549 Kč za 0,7 l.

Baron Hildprandt ze zralých hrušek se skleničkami

Seznamte se s prémiovým destilátem Baron Hildprandt ze zralých hrušek. Kvalitní zpracování jihočeského ovoce pod dohledem zkušeného mistra destilatéra Václava Šitnera dalo vzniknout tomuto poctivému destilátu. Prvotřídní kvalita, která je zámecké palírně v Blatné vlastní, se odráží v každé skleničce ovocné pálenky Baron Hildprandt. Jako perfektní digestiv si ji navíc díky speciálnímu balení můžete vychutnat z elegantních skleniček.

Dárkové balení Baron Hildprandt ze zralých hrušek se skleničkami zakoupíte na www.1er.cz za cenu 925 Kč za 0,7 l.

Ron de Jeremy Reserva v dárkové tubě

Elegantní, drzý a odvážný, takový je rum Ron de Jeremy Reserva. Prvotřídní kvalita v jedinečné lahvi a dárkové tubě. Výjimečně jemná chuť je výsledkem kombinace vyzrálých rumů z Trinidadu, Barbadosu, Jamajky a Guyany, které zrály v amerických dubových sudech po bourbonu. Ty jim dodaly nádech po ořechách, vanilce, cukrové třtině a aromatickém dřevu. Rum Ron de Jeremy Reserva je vhodný zejména jako digestiv, ale vychutnat si ho můžete i v koktejlu.

Dárkové balení rumu Ron de Jeremy Reserva v dárkové tubě zakoupíte na www.1er.cz za cenu 909 Kč za 0,7 l.

Objednávku z e-shopu distributora www.1er.cz si můžete nechat pohodlně doručit kurýrem domů, u objednávek nad 1 000 Kč je doprava zdarma.

Adéla Kubaštová

Sdílejte ...