Zdraví

Zpomalte čas s pomocí umění ZENU

Praha 19. února 2020

Vystupte z každodenního kolotoče povinností a najděte si chvilku jen pro sebe. Žijte tady a teď. Podpořte meditaci a pocit uvolnění jedinečným mikrodrinkem waterdrop ®. Ochutnejte novinku a vítejte ve světe ZEN.

Když se tvá mysl zklidní, objevíš krásu ticha a najdeš své vlastní já.   

Najděte svou oázu klidu s mikrodrinkem waterdrop ®ZEN. Stačí nalít průzračnou chladivou vodu, sledovat pomalé šumění bublinek a rozpouštění mikrorinku ZEN. Může se stát vaším moderním „čajovým“ rituálem. Objevte kouzlo dech beroucího tria karamboly, citronové trávy a bílého čaje, které najdete v chuti tohoto drinku. Doprovodí vás na cestě k vašemu pravému já.

Dokonalým partnerem kapslí ZEN je lahev z borosilikátového skla. Na rozdíl od předchozích kousků má nový tvar a design ladící ke kapslím ZEN. Vybrat si můžete ale také nerezovou láhev v objemu 0,5 l i 1 l, která funguje jako termoska. Nápoj udrží až 12 hodin teplý a až 24 hodin studený. Jemný mentolový tón nerezové lahve ladí s nabízenými porcelánovými hrnky. Nechybí oblíbená nerezová brčka pro dokonalé vychutnání nápoje. V rámci limitované a časově omezené nabídky je k dostání také podložka na cvičení nebo plátěná taška.

Podstatou zenu je osvobození a probuzení mysli

Základem umění zenu je tichá a klidná meditace v sedě. Přijde vám začít s meditací příliš složité? Vyzkoušejte „zen každodenního života“, který učí udržovat „nepohybující se mysl“. V praxi to znamená, že se vzdáte dnešního moderního multitaskingu a soustředíte se pouze na jednu věc. Když něco děláte, vnímáte pouze přítomný okamžik. To je každodenní zen. Žít tady a teď. V souladu s učením zenu šiřte dobrou náladu a klid mezi všemi, kteří jsou pro vás důležití. Pomozte jim najít útočiště během hektických okamžiků a sdílejte společně nejen starosti, radosti, ale i nápoj ZEN. Uvolněte se a každý doušek nápoje vám pomůže najít vaši rovnováhu.

Ceny lahví a mikrodrinku waterdrop ®

Starter Set nerezový – nerezová lahev 0,5l + balení 12 ks mikrodrinků ZEN waterdrop ® 861,- Kč

Starter Set skleněný – skleněná lahev + balení 12 ks mikrodrinků ZEN waterdrop ® 760 Kč (název u nás na eshopu – ZEN Yoga Set Limited – skleněná lahev, 6x ZEN 12ks, set brček, set hrnků, yoga mat 2538,- Kč

www.neopublic.cz 

Mgr. Tereza Špirochová

Sdílejte ...