Ekonomika

SAGE – tipy nejen na vánoční dárky

Praha 5. prosince 2019

Sage představuje kouzelníka v kuchyni – multifunkční elektrický tlakový hrnec Sage BPR700BSS, který spojuje automatické tlakové vaření se stále populárnějším „pomalým“ vařením a získáte v něm tak dvě výhody v jednom. Dokáže automaticky nastavit ideální kombinaci času, teploty a tlaku mezi rychlou a pomalou úpravou, a to vše hlídá prostřednictvím duálních snímačů na horní a dolní části hrnce. Výsledkem je pak maximální chuť a ideální konzistence pokrmu.

www.sagecz.cz

Doporučená cena 7490 Kč

Foto

Kde dým voní i chutná. Sezóna grilování na otevřeném ohništi je už dávno za námi, ale ti, co si stýskají po delikátní vůni kouře, se nemusejí i nyní v zimním čase zoufat. Pomůže v tomto případě takzvaná udící pistole neboli Smoking Gun značky Sage BSM600. Jemný kouř – zvláště ten, který pochází ze dřeva ovocných stromů nebo buku – dodává pokrmům i nápojům nádech něčeho výjimečného. Smoking gun díky elektrickému zdroji z baterií (2xAA) rozpálí štěpky z voňavého dřeva (součástí balení) v malé násypce a pomocí krátké hadice zavést kouř tam, kam potřebujete. Lze tak ochutit už hotová jídla, aniž bychom je jinak, než zauzením změnili, protože kouř je studený. To je výhodné třeba u zauzování zmrzliny nebo ledových koktejlů.

www.sagecz.cz  

Doporučená cena 3190 Kč

Foto i kuchařka zde

Preferujete-li naprosto precizní úpravu masa, doporučujeme chytrý kontaktní gril Sage BGR840 Smart. Lze použít i jako otevřený BBQ gril. Jeho grilovací desky jsou opatřeny speciální nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium. Vedle nastavitelného sklonu spodní desky pro odvádění přebytečného tuku do odkapávací misky a nastavitelné výšky horní desky má gril další praktické funkce.

Je vybaven teplotní sondou, která rozezná, kdy je maso připravené právě podle vašich preferencí.  Díky menu teplotní sondy je možné vybrat nastavení podle typu masa – hovězí, jehněčí, vepřové, kuřecí nebo ryby – a ještě k tomu typ přípravy – od krvavého až po propečený steak. Navíc disponuje funkcí „rest meat“, která nechá maso takzvaně odpočinout, což je nezbytné pro to, aby šťáva mohla prostoupit celou porcí masa a nevytekla při prvním nakrojení.

www.sagecz.cz

Doporučená cena 10590, – Kč

Foto grilu a Foto receptu

Recept: https://www.sagecz.cz/recepty-a-tipy/losos-s-grilovanou-zeleninou   

První domácí automatický překapávací kávovar Sage SDC400BSS

Překapávací kávovar se vyznačuje přesností potřebnou pro tu nejkvalitnější kávu. Samozřejmostí je, že dokáže ohlídat správnou dobu přípravy, času louhování a teploty s odchylkou pouze (+/- 1 °C). Je velice výkonný a při objemu 1,8 l umí připravit objem kávy až pro 12 šálků. Má přednastavených 6 automatických programů, aby si každý mohl vybrat podle svých preferencí: pro rychlou přípravu kávy, pro nejsilnější chuť kávy, Pour Over, studený výluh, možnost osobního nastavení, a především pak Gold.

www.sagecz.cz

Doporučená cena 7.490, – Kč

Foto zde

Model pákového espressa The Barista Pro SES878 v elegantním černém nebo nerezovém provedení stylově doplní každý interiér. Kávovar má intuitivní rozhraní, které usnadňuje ovládání a je naprosto přehledné. Možnosti nastavení hrubosti mletí kávy až na 30 různých variant a volitelné dávkování i doba mletí otevírají příležitost k celoživotnímu experimentování s kávou přesně podle požadované chuti. Celý proces přípravy kávy se pak zobrazuje na podsvíceném LCD displeji.

Kávovar je také vybaven integrovanou parní tryskou, která dokáže našlehat hedvábně jemnou mléčnou pěnu pro přípravu variant kávy, jež obsahují mléko – například cappuccino nebo latté.

www.sagecz.cz

Doporučená cena 21.990, – Kč

Foto

Nový odšťavňovač The Nutri Juicer Cold XLSJE830BSS je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi čerstvé ovocné či zeleninové šťávy nebo pyré. Díky kombinaci silného motoru o výkonu 1500 W a technologii odšťavňování za studena dosahuje té nejlepší výtěžnosti šťávy. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a je dokonale zpracován do každého detailu, což ho předurčuje pro dlouhodobé a časté využívání. Má atraktivní design, který z něj činí ozdobu každé kuchyně.

Je vybaven dvěma disky – na šťávu a na ovocné smoothie a bobuloviny. Právě díky revolučnímu disku Froojie dokážete vyrobit pyré i z těch druhů, které se pro odšťavňování nehodí – manga, jahod, banánů či drobného bobulového ovoce.

www.sagecz.cz  

Doporučená cena 10.990, – Kč

Foto

Monika Straková

Sdílejte ...