Ekonomika

GETBERG rozjede Vysoký Újezd!

Praha 8. září 2019

Developer oslavuje a připravil odpoledne plné zábavy zdarma nejen pro obyvatele obce.

Developerská společnost GETBERG, která tvoří domovy v Praze a nejbližším okolí, pořádá v pátek 20. září zábavný rodinný den ve Vysokém Újezdu u Prahy. Akce s názvem „Rozjeď Vysoký Újezd“ se bude konat od 16:30 v areálu vznikající rezidence Black Roofs jako oslava třetího roku výstavby domovů společností GETBERG v obci. Registrace k účast na akci je pro veřejnost zcela zdarma.

„Rozjeď Vysoký Újezd“ je akce určená sousedům z obce i těm, kteří stěhování zvažují a nebo se chtějí jen příjemně pobavit. V 17:30 návštěvníky rozjede berounská indie rocková kapela No Heroes, která se na lokální scéně pohybuje již od roku 2005, a od 19:30 se uskuteční promítání českého filmu v pro akci speciálně připraveném letním kině. Po celou dobu akce bude v areálu k dispozici skákací hrad a koutek s chůvou pro děti a nebude chybět ani občerstvení. FIRE FOOD TRUCK nabídne skvělé burgery, nachos i wafle a zajištěna bude také dodávka čerstvého popcornu, limonád i piva z pivovaru Matuška. Pro zájemce o prohlídku budou na místě zpřístupněny oba typy dokončených ukázkových domů z rezidence Black Roofs a zástupci společnosti GETBERG k nim rádi zodpoví jakékoli dotazy.

Egor Khlebnikov, generální ředitel a zakladatel firmy GETBERG, k akci řekl:

„V GETBERGu si při výstavbě domů klademe za cíl spoluvytvářet krajinu i město. V obcích, v nichž budujeme své rezidenční projekty, chceme celkově přispívat k příjemnějšímu životu a pomáhat vytvářet komunitu. Stavíme domovy pro lidi a chceme jim tak k pěkné a kvalitní stavbě poskytnout i to něco navíc, co jim usnadní, aby se nový dům stal opravdovým domovem. Sousedská akce ve Vysokém Újezdu je tak pro nás přirozeným krokem a doufáme, že si ji obyvatelé obce i ostatní návštěvníci moc užijí!“

Společnost GETBERG ve Vysokém Újezdu nedávno dokončila výstavbu 24 designových rodinných domů Modrý Platan, které jsou již obydleny, a v současné době pracuje na výstavbě rezidence Black Roofs. Ta bude sestávat z 16 energeticky úsporných a technologicky vyspělých domů, které budou připraveny k nastěhování koncem tohoto roku. V tuto chvíli je již 10 domů Black Roofs prodáno. Ve fázi výstavby a předprodeje je také bytový projekt G Residence v nedaleké Unhošti, jehož dokončení je plánováno na podzim roku 2021.

Zájemci o účast na akci „Rozjeď Vysoký Újezd“ se mohou zdarma registrovat na https://blackroofs.cz/rozjedvysokyujezd/. V případě zájmu o bližší informace o společnosti GETBERG a jejích projektech navštivte www.getberg.cz.

Bára Müllerová

Developerská společnost GETBERG tvoří domovy v Praze a nejbližším okolí od roku 2012 a je členem Asociace developerů. Jejími základními pilíři jsou šetrný přístup k životnímu prostředí, využití kvalitních materiálů a vysoký komfort pro budoucí obyvatele jejich staveb. Společnost nedávno dokončila výstavbu 24 designových rodinných domů Modrý Platan ve Vysokém Újezdu, které jsou již obydleny. V současné době pracuje na výstavbě projektu Black Roofs, jenž sestává z 16 energeticky úsporných a technologicky vyspělých domů ve Vysokém Újezdu a bude dokončen a předán do konce tohoto roku, a na výstavbě bytového projektu G Residence v centru Unhoště. GETBERG aktivně pracuje i na dalších projektech ve Vysokém Újezdu, Kolovratech a v městysu Zápy. Portfolio společnosti v tuto chvíli převyšuje hodnotu 1,1 miliardy korun.

Sdílejte ...