Zábava

5 důvodů, proč přijet 6. září do Plzně na Stock Mixfest

Plzeň 29.  srpna 2019

Chcete zažít výjimečné vyvrcholení letošního léta? Zaškrtněte si  6. září v kalendáři, vezměte přátele a vyrazte na Božkovský ostrov v Plzni. Na celý den se promění v malou Ibizu, kde slovo drink dostane nespočet významů a stage se bude blyštit hvězdami. Chcete znát další důvody, proč si nenechat ujít 1. ročník Stock Mixfestu?

  1. Nabitý hudební program

Na Stock Mixfestu si budete moct zazpívat a zatančit například na známé songy kapely Chinaski, Marty Jandové nebo Rybiček 48. V nabitém programu najdete také vystoupení Leoše Mareše – DJ show, zazpívá i Pavel Callta nebo Mydy Rabycad. Na DJ stage vystoupí DJové Petr Říbal, Ondra Urban, Buldog, Ask a Nfix & Candice.

  • Nejširší drinkové menu

Ochutnáte své oblíbené i zcela neobjevené drinky z portfolia Stock Plzeň – Božkov, které čítá více než 70 značek, a to jak v čisté podobě, tak v míchaných drincích, které pro vás připraví zkušení barmani. O svých oblíbených značkách se navíc budete moct dovědět víc v zážitkových zónách, kde prožijete spoustu zábavy a budete si moct zasoutěžit o dárkové předměty.

  • Rekordní show

Flair barmani připraví neopakovatelnou barmanskou show, s níž budou usilovat o zapsání do České knihy rekordů. Staňte se toho součástí a držte jim palce, aby takto náročný úkol na společné stage zvládli.

  • Jídlo na kolech

K dobrému pití patří také dobré jídlo, a proto si budete moct vybrat rozmanité speciality. Ty pro vás připraví nadšení foodies  ve svých foodtrucích, kterými se to bude na festivalu jen hemžit. Pochutnáte si jak na masových, tak i vegetariánských dobrotách.

  • Ekologické provedení

Aby po velké party zůstalo co nejméně odpadu a eliminovala se zátěž pro životní prostředí, je zavedena spousta ekologických opatření, která se odráží jak ve zpracování vzniklého odpadu, tak i v posílení hromadné dopravy. Do místa se tak dostanete pohodlně, s nižší uhlíkovou stopou.

Už se nemůžete velké party dočkat? Vstupenky můžete koupit už v předprodeji u Ticketmaster, jejich cena začíná na 250 Kč a zahrnuje také jeden drink (pro mladší 18 let pouze nealkoholický).

Více informací najdete www.stockmixfest.cz.

Sdílejte ...