Různé

Bývalá milenka fotbalisty Jiránka je na zajíčky? Týno, tenhle je ale skoro pod zákonem!

Praha 6. června 2019

Loni se Kristýna Černá rozešla s bývalým fotbalovým reprezentantem Martinem Jiránkem. Místo sexu s ní si totiž boreček užíval spíše na PlayStationu. Teď se krásná blondýnka stále častěji objevuje na automobilových závodech a dokonce se rozhodla podnikat v erotice. Že by tedy konečně uspokojení?

Když se na Kristýnu podíváte, asi si ťukáte na čelo a myslíte si něco o tom, kam dal Jiránek rozum. A jestli má vůbec funkční nádobíčko, když tuhle kočku v posteli ignoroval. „Už je to pryč. Spíše se tomu dnes už jenom směju,“ má jasno Kristýna a za románkem udělala tlustou čáru. Má již jiné zájmy, než bývalou kopačku. Nedávno se objevila na závodech v Hockenheimu, kde v rámci seriálu Formule 4 startoval i český supertalent Roman Staněk. O tom se říká, že by to jednou mohl dotáhnout až do Formule 1. „Je to sympaťák, o tom žádná. Ale buď musím pár let počkat, nebo ho přenechat jiné,“ směje se Černá. Aby také ne! Vždyť Romanovi je teprve patnáct, takže ruce zatím pryč.

Možná ale i český talent jednou za Kristýnou dorazí na zkušenou. Blondýnka chce totiž podnikat v erotice, hodlá si otevřít vlastní eshop s pomůckami pro dospělé, později snad i kamenný obchod. Už se těšíme, až plán zrealizuje. Slibuje totiž, že všechny prodávané věci budou od ní na vlastní tělo vyzkoušené. Budete tak mít jistotu, že „nešlápnete“ vedle a Týna slibuje, že komukoli s výběrem ráda poradí. „Zatím nechci prozrazovat detaily. Ale vše se dozvíte čas a věřte, že na nákupy u mě nezapomenete,“ láká dnes už snad uspokojená kočka. A my budeme samozřejmě u toho a jako první vás budeme o novém eshopu informovat. Bude STÁT určitě za to!

Foto: archiv

MCH

Sdílejte ...