Sport

Prožijte 3 měsíce na motocyklech Harley-Davidson! Harley on Tour se blíží, letos se startem v Brně

Praha/Brno 26. dubna 2019

HARLEY ON TOUR 2019 23 motocyklů – 4 zastávky po ČR – tříměsíční tour.

Harley-Davidson se svým kamionem plným motocyklů míří v rámci akce Harley on Tour po roce opět do ČR. Celkem u nás vždy ve dvou po sobě jdoucích dnech absolvuje 4 zastávky, které jsou letos poprvé rozloženy do 3 měsíců. Jezdci a motocykloví nadšenci si budou moci užít speciální demo truck se 23 motocykly aktuální modelové řady a zkušební jízdy zdarma, to vše od května do července. Tour letos odstartuje v Brně, a to již 17. a 18. května.

Užijte si s motocykly Harley-Davidson víkend přesně takový jaký má být! Daleko od veškerého stresu a starostí, kdy se budete oddávat pouze jízdě na ikonickém stroji a vnímat jen vibrace motoru a potěšení z každého dalšího kilometru a projeté zatáčky.

Do Česka totiž opět po roce míří akce Harley on Tour, která letos zavítá vždy ve dvou dnech do Brna, Ostravy, Plzně a Prahy. Na všech zastávkách tour si budou moci jezdci vyzkoušet zvolený motocykl, poznat jeho osobitý styl a jedinečné jízdní vlastnosti. Už samotná zkušební jízda bude stát za to! Nebude se totiž jednat jen o jízdu „okolo komínu“ s projetím pár nejbližších bloků, ale o opravdovou motocyklovou vyjížďku s trasou okolo 20 – 30 kilometrů.

První zastávkou tour bude Brno (17. – 18.5), následuje Ostrava (15. – 16. 6.), Plzeň (21. – 22. 5.) a poslední zastávkou se stane Praha (5. – 6. 7.).

„Na každé ze zastávek Harley on Tour bude zájemcům k dispozici 23 motocyklů napříč celým modelovým spektrem Harley-Davidson. Letos to bude třeba i naše horká novinka představená před několika týdny – Electra Glide Standard, ale samozřejmě i úspěšná řada Softail a široké spektrum touringů i modelů Sportster. Harley on Tour tak již tradičně bude skvělou možností si během jednoho nebo dvou dní vyzkoušet více motocyklů H-D a zjistit, který vám sedne nejvíce,“ říká Michal Fric, marketingový manažer Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Jak rezervovat jízdy zdarma…

Zkušební jízdy je možné rezervovat u jednotlivých dealerství už nyní a zajistit si dostupnost zvoleného motocyklu. Dealerství budou následně zájemce kontaktovat zpět, aby jim byl potvrzen jejich preferovaný model a čas jízdy. To platí pro zastávky v Brně, Ostravě a v Plzni. Na čtvrté zastávce v Praze proběhnou jízdy v rámci Prague Harley Days 2019 a bude je tak možné rezervovat přímo na místě.

Co s sebou?

Pro absolvování zkušební jízdy zdarma je třeba mít u sebe občanský průkaz a samozřejmě být majitelem řidičského průkazu skupiny A (motocykly). Zapomenout by zájemce neměl ani na správné oblečení, tedy především dlouhé kalhoty a pevnou obuv, ideální je i motovýbava v podobě přilby, bundy a rukavic. V případě potřeby však bude na místě i možnost zapůjčení moto výbavy.

Lenka Netušilová

Harley-Davidson

Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. 
Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na
http://www.harley-davidson.cz

Sdílejte ...