Různé

Randebox a Manželské večery spojily síly v boji za spokojené vztahy

Praha, 13. dubna 2019

 Firma Randebox nabízející unikátní koncept randění doma začala spolupracovat s pořadateli kurzů Manželské večery. Ty už 15 let v České republice nabízejí sérii setkání v romantickém prostředí pro páry, které chtějí do svého vztahu investovat.

Služba Randebox je určena všem párům, které hledají originální nápad na strávení zábavných společných večerů doma. Jejím cílem je zprostředkovat originální a zábavné rande i těm, kteří si na společný čas mimo domov udělají čas jen zřídka. Nejčastěji ji využívají páry s malými dětmi nebo pracovně vytížení. Randebox se snaží především o to, aby partneři pravidelně trávili kvalitní čas pouze spolu a zůstali ve vztahu dlouhodobě šťastni a spokojeni. Stejný cíl si kladou i Manželské večery.

Každé ze setkání Manželských večerů se skládá ze tří částí: romantická večeře při svíčkách u stolků pro dva, praktická přednáška (např. na téma odpuštění, řešení konfliktů, umění komunikace, dobrý sex…) a nakonec příležitost popovídat si u dezertu nad připravenými otázkami o tématech, na která se v každodenním shonu často nedostává. Partneři o všem hovoří pouze spolu a nikomu dalšímu o svém vztahu nemusí nic říkat. Kurz funguje jako příjemná prevence i nástroj k vyřešení obtížných témat a je určen pro každý pár v dlouhodobém vztahu.

„Na setkání s Güttnerovými jsme se shodli, že Randebox a Manželské večery mají stejný cíl, a tím jsou šťastné a spokojené vztahy. Chceme, aby partneři společně trávili čas a udržovali se svém vztahu jiskru. Rozhodnutí Güttnerových nabídnout naši službu absolventům Manželských večerů v České republice nás nadchlo i utvrdilo v tom, že to, co děláme, nás nejen baví, ale může to mít pro naše zákazníky i skutečný význam. Teď se opravdu nemůžeme přestat snažit,“ dodala s úsměvem Ingrid Halabicová, majitelka a zakladatelka Randeboxu.

Randebox připravuje každý druhý měsíc novou krabici s návodem i veškerými pomůckami potřebnými k prožití originálního rande v domácím prostředí. Tato rande v krabici jsou dostupná v několika formách předplatného a jejich náplň je pro páry vždy překvapením. Pro ty, kteří se nechtějí uvázat hned k předplatnému, je připravena také možnost objednat si na zkoušku jeden z Randeboxů, které byly předplatitelům zasílány v předcházejících měsících. V těch bylo možné například navštívit Las Vegas, zatančit si sambu nebo vyhlásit filmové Oscary. V současné době je v přípravách Randebox na téma Renesanční romantika. Standardní cena jednoho Randeboxu je 699 Kč a snižuje se v závislosti na objemu předplatného. Absolventi kurzů Manželské večery mají do konce dubna možnost získat Randeboxy za zvlášť výhodných podmínek.

Pro více informací o Manželských večerech navštivte www.manzelskevecery.cz. Více informací o Randeboxu naleznete na www.randebox.cz, kde je možné si také rande v krabici objednat.

Bára Müllerová

Sdílejte ...