Různé

Intergrity Launch – projekt Women’s success and Jitka Klett.

Praha 1.dubna 2019

JITKA KLETT Prague uspořádala dne 28.března  unikátní fashion event

Představení nové letní kolekce Integrity od JITKA KLETT Prague se uskutečnilo v obchodě ve Slovanském Domě.

V kolekci inspirované pouští, písečnými dunami a oblohou naleznete nejkvalitnější přírodní materiály, kterým dominuje velmi kvalitní len a jemné hedvábí. Nosným prvkem je výrazná krajka, která svébytně doplňuje autorské grafické zpracování postisků. Barevnost modelů připomíná poklidnou hladinu svěžující oázy a příjemný vánek, který si pohrává se zrnky písku při západu slunce.

V rámci jedinečné prezentace kolekce vznikly exluzivní fotografie a bylo natočeno několik videí v magickém prostředí pouště v Dubaji.

Kromě představení  Integrity kolekce došlo k odhalení  nových  fotografii z projektu Women’s success and Jitka Klett. Originální výstava fotografií českých žen, které dokázali sloučit rodinný život s úspěšnou kariérou v oblasti podnikání, kultury nebo politiky a které jsou s módní značkou JITKA KLETT Prague spojeny. Výjimečnými tvářemi tohoto projektu, který symbolizuje vzájemnou podporu mezi ženami jsou vynikající šperkařka a majitelka firmy JK JEWELS Jitka Kudláčková a zakladatelka Ocenění Českých Podnikatelek a majitelka agentury Helas s.r.o. Helena Kohoutová. Obě dvě dámy spolu s dalšími VIP osobnostmi podpořili  svoji účastí odhalení fotografií, které vznikly rukou úspěšného fotografa Ondřeje Pýchy.

JITKA KLETT PRAGUE

Evropská  módní značka JITKA KLETT Prague působí na trhu již 25 let a za tu dobu pod vedením módní návrhářky Jitky Klett rozšířila své jméno do celého světa.  Pro tvorbu Jitky Klett je charakteristické kladení důrazu na ženskost, eleganci, harmonii a vytváření vlastních originálních potisků látek. Návrhářka představuje dvakrát ročně kolekci Ready to wear pro období jaro/léto a podzim/zima. Symbolem této kolekce je značka IFE Jitka Klett- Icon forever.

Druhou linií je kolekce Couture, která představuje tvorbu originálních modelů šitých na míru ve svých exkluzivních salónech. V současnosti můžete luxusní českou módní značku JITKA KLETT Prague najít v Čechách, na Slovensku, ve Francii a Spojených Arabských Emirátech. V Praze ve Slovanském domě na jedné z nejprestižnějších pražských ulic Na Příkopě, v Haštalské 9 a v Premium Outlet Prague Airport nedaleko pražského letiště. Mimo oděvů zde naleznete kolekce módních doplňků, bot, kabelek i vlastní parfém.

Helena Váňová

Sdílejte ...