Ekonomika

Oděvy, které pomáhají stavět střechy a chránit řemeslníky

Praha 5. února 2019
Správně postavená střecha je korunou domu po mnohá desetiletí. Pod svými krovy chrání bezpečí a pohodu obyvatel. Aby byla její kvalita na prvotřídní úrovni, je nezbytné, aby řemeslníci – tesaři, pokrývači, klempíři, kteří se na její stavbě podílejí, byli mistry svého řemesla a dokázali se vypořádat s každou výzvou i momentální překážkou, která se jejich dílu může postavit do cesty. Dalším prvkem do mozaiky kvality je ale překvapivě i jejich oděv. Ty z dílny švédských značek  Snickers Workwear a Dunderdon zlepšují výkonnost, zvyšují tepelný komfort i celkové pohodlí při práci. Jsou skvělým partnerem pro to, aby se řemeslníci, ať už samostatně nebo jako součást velkých firemních týmů, mohli perfektně soustředit na svou práci a nevyrušovalo je tělesné napětí či nervozita způsobená špatně padnoucím oblečením nebo obuví. Navíc tyto výrobky významně přispívají k ochraně zdraví při práci, její bezpečnosti a pomáhá předcházet nenadálým nehodám.

Oděvy těchto věhlasných výrobců i obuv, které patří do sortimentu české prodejní sítě PROFI ODĚVY, se představí na veletrhu STŘECHY PRAHA. Uskuteční se ve dnech 7. až 9. února 2019 v areálu PVA EXPO Letňany v Praze. Je otevřen všem zájemců z řad široké i odborné veřejnosti, profesionálům i firmám. PROFI ODĚVY zde budou mimo oděvních výrobků vhodných pro řemeslníky i stavební, pokrývačské či klempířské firmy představovat také ochrannou obuv z prvotřídních materiálů vybavenou těmi nejnovějšími technologii značky Solid Gear. Jedním příkladem nekompromisního pohodlí a ochrany zdraví při práci je také oděvní řada FlexiWork od Snickers Workwear zhotovená z odolných strečových tkanin umožňujících maximální volnost pohybu. Aby těchto vlastností bylo dosaženo, kalhoty například musely být sešity z šedesáti čtyř kusů látky, z šesti různých typů tkanin. Procházet musely 184 výrobními kroky a bylo na ně použito čtyřicet tisíc stehů. Mimo to se návštěvníci budou moci seznámit i s patenty ověnčenými přilbami Protos Integral, tentokrát ve verzi pro výškové práce. A dojde rovněž na špičkové nářadí Hultafors, které se proslavilo takovými patenty a ergonomií, jež při práci významně snižují námahu a následnou vyčerpání z fyzicky náročného výkonu. Návštěvníci si na stánku č. 454 budou moci vše vyzkoušet na vlastní kůži a bude jim k dispozici tým odborníků, kteří budou připraveni zodpovědět otázky a poradit.

„Skupina řemeslníků, která se podílí na výstavbě střech a instalaci střešních technologií, má doslova zlaté ruce. V České republice těchto lidí není mnoho. O to důležitější je poskytnout jim nekompromisní ochranu při práci a vybavení, které jim bude pomáhat šetřit čas a eliminovat únavu. Všichni si přejeme, aby pro ně byla jejich profese co nejbezpečnější a oni mohli své know how předávat budoucím generacím. I proto se snažíme naší nabídkou v PROFI ODĚVY vyjít těmto lidem maximálně vstříc. Naše produkty je budou jako spolehlivý partner provázet nejen ve výšinách či dílnách, ale také na cestách. Zkrátka při veškerých aktivitách, které s výkonem řemesla souvisejí,“ uvedla Ing. Jana Erbová, jednatelka společnosti AC-T servis, která síť PROFI ODĚVY vlastní.

Oděvy jsou vyrobeny z high tech materiálů nejnovější generace. Vyznačují se nebývalým pohodlím promyšleným střihem, který výborně padne. Jejich další přednost spočívá v estetické hodnotě každého kousku a širokém spektru možností jak kombinovat jednotlivé prvky šatníku profesionálního i hobby řemeslníka. „Naše výrobky se nevyznačují jen kvalitou a praktičností, ale také svěžím designem. Cílem výrobce totiž bylo navrhnout takové vybavení pro práci, s nimiž člověk dokáže sebevědomě zajít na úřad nebo vyzvednout dceru ze školky. Snickers Workwear i Dunderdon chtějí, aby se nositelé cítili jako v bavlnce a zároveň aby neztratili nic ze svého charismatu a pocitu, že jsou skvěle oblečeni,“ dodává Jana Erbová.

https://www.profi-odevy.cz/
https://www.facebook.com/Profiodevy


Kateřina Šimková

PROFI ODĚVY je značka zabývající se především prodejem vysoce kvalitního pracovního oblečení, obuvi a nářadí určeného řemeslníkům a profesionálům z nejrůznějších oborů, ale myslí také na ty, kteří si aktivně užívají volný čas. Provozuje e-shop a čtyři kamenné prodejny. Je výhradním dovozcem a distributorem světových značek Snickers Workwear a Dunderdon (oděvy), Toe Guard a Solid Gear (obuv) či Hultafors (nářadí) pro Českou
i Slovenskou republiku. V portfoliu PROFI ODĚVY jsou dále zařazeny značky Pfanner a Protos Integral (vybavení pro lesní práci a stromolezectví). Všechny výrobky v sortimentu se vyznačují vysokou přidanou hodnotou
a kvalitou. Stojí za nimi precizní technologický vývoj, důraz na ergonomii a náročné testování přímo v rukou profesionálů. Perfektní funkčnost každého produktu je doladěna promyšleným designem. Rodina produktů prodejní sítě se v roce 2018 rozrostla o „brand“ reprezentující sportovní eleganci pro volný čas
a závodního ducha – kolekci Red Bull Racing Formula One Team. Značka PROFI ODĚVY byla založena v roce 2006. V roce 2014 ji převzala ryze česká společnost AC-T servis, spol. s r. o., která ji na českém a slovenském trhu úspěšně rozvíjí.

www.profi-odevy.cz

Sdílejte ...