Zábava

Společnost Magic Box se stává distributorem filmových titulů studia Universal Studios Limited

Praha 8. ledna 2019

Od letošního roku se video distributor Magic Box a.s. stal novým exkluzivním distributorem filmů z produkce studia Universal, které doposud zastupovala společnost Bontonfilm a.s.

Magic Box (AQS) se již nezpochybnitelně stává leaderem na trhu s filmy a seriály na fyzických nosičích (DVD, Blu-ray a 4K UHD Blu-ray) jak v Čechách, tak na Slovensku, prostřednictvím dceřiné společnosti AQS, Magic Box Slovakia.

Na sklonku roku získal Magic Box po velice složitém a nekompromisním jednání licenci k filmům studia Universal (UNIVERSAL STUDIOS LIMITED). „Licenční podmínky byly pro nás na začátku jednání zcela nepřijatelné,“ říká Jan Rubeš, ředitel video a VOD distribuce.  Nakonec však marketingová ředitelka Petra Synáčová a obchodní ředitel David Šnobl, kteří poslední fázi jednání vedli, dosáhli podmínek, která dávají pro Magic Box obchodní smysl. „Je to dobrá ukázka toho, že se ani malá firma v malé zemi nesmí při jednání zaleknout giganta z Hollywoodu,“ říká Rubeš.

Ze šestice hollywoodských studií tak nyní Magic Box zastupuje čtyři. Disney,Warner Bros., Universal a Paramount. V letošním roce se tak na nosičích z hollywoodské produkce objeví mimo jiné i tyto atraktivní filmové tituly.

Sudio Universal

Jak vycvičit draka 3

Tajný život mazlíčků 2

Grinch

Warner Bros

Zrodila se hvězda

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

Aquaman

Disney

Avengers: Endgame

Toy Story 4: Příběh hraček

Captain Marvel

A Bumblebee od studia Paramount

 

Jana Šafářová

 

 

 

Sdílejte ...