Různé

Štěflíčková Miss Universe nepodcenila: Před odjezdem si nechala zkontrolovat zuby

Praha 6. prosince 2018

Když dnes děláte něco na vrcholové úrovni, musíte počítat s tím, že rozhodují maličkosti. Nejde jen o sport, stejně na tom jsou například i soutěže krásy. Česká Miss Lea Šteflíčková před pár dny odletěla na Miss Universe do Thajska s vědomím, že pro úspěch udělala úplně všechno.

Krásná těla, úžasné účesy, ale samozřejmě také perfektní chrup. To musí být standardní výbava jakékoli dívky, která se uchází o korunku Miss. Lea Šteflíčková si také proto před odletem do Bankoku zašla na kliniku Dental clinic v Praze. „Umíte si představit, že bych se usmála na někoho z poroty a zuby nebyly dokonalé? Asi by se mnou rychle vyběhli,“ usmívala se Lea, jak jinak, než krásným chrupem. A také by si nejspíš udělala pořádnou ostudu. Není se ale čemu divit. Miss Universe je jedna z největších soutěží krásy na světě a podle toho jsou také jasně dané požadavky na zástupkyně jednotlivých zemí.

Ovšem je samozřejmé, že o zuby musí pečovat úplně každý, jinak se se zlou potáže a dříve či později ho čekají velké problémy. „K zubaři je dobré chodit dvakrát ročně. Neměli bychom ale zapomínat ani na dentální hygienistku, které pomůže řadě problémům se zuby předcházet,“ má jasno Radek Lacina, jeden z předních zubařů Dental clinic. Pokud jde o Šteflíčkovou, z logických důvodů se nemůže pouštět do detailního popisu jejích zubů. „Ale mohu říct, že slečna je na tom dobře. Je vidět, že se o svůj chrup pečlivě stará,“ usmívá se Lacina. Teď už tedy nezbývá, než České Miss držet palce. Snad v Thajsku oslní nejen krásnými zuby z Dental clinic.

MCH

Sdílejte ...