Historie

Bílý jogurt z Valašska v létě nabídne porci navíc

Valašské Meziříčí/Vídeň 10. července 2018

Úspěšnou loňskou spolupráci podpoří Mlékárna Valašské Meziříčí a vídeňská firma Manner, výrobce cukrovinek, také letos v létě společnými aktivitami. Po úspěchu loňské letní soutěže připravily obě společnosti i v roce letošním soutěž o ceny. Tentokrát se do soutěže zapojilo i rádio Impuls a zákaznici tak budou soutěžit každý týden o 5 vstupenek na mejdan rádia Impuls. Ve hře je celkem 60 vstupenek. Hlavní výhra je pak poukaz v hodnotě pět tisíc korun do Rožnovských pivních lázní. V letošním roce obě firmy spolupráci opět rozšířily a podílely se společně na ochutnávkách na řetězcích, Mlékárna Valašské Meziříčí se také účastnila Manner tour. Hlavní roli letošní letní soutěže hraje Bílý jogurt z Valašska, který tak nabídne pomyslnou porci navíc.

„Jsme velmi rádi, že i v letošním roce budou mít zákaznicí možnost soutěžit prostřednictvím našeho Bílého jogurtu z Valašska o hodnotné ceny,” uvádí ing. Radka Benešová, Marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Spolupráce se společností Manner nás velmi těší a pozitivně hodnotíme i to, že je zákazníky velmi dobře vnímaná, dodává Radka Benešová. 

Soutěž bude probíhat prostřednictvím aplikace na facebooku společnosti Manner. Podstatou soutěže je zakoupení Bílého jogurtu z Valašska z Mlékárny Valašské Meziříčí se soutěžním kódem, který následně zákazník zadá na Facebooku Manner CZ SK www.facebook.com/MannerCZSK včetně jména, příjmení a emailové adresy. Soutěž probíhá od 1.7.2018 do 30.9.2018. Každý týden budou vylosováni a zveřejněni výherci vstupenek na Mejdan rádia Impuls. Hlavní cenou bude pak dárkový poukaz do Rožnovských pivních lázní. Pro případ výhry je nutné uchovat si víčko jogurtu a nákupní lístek.

Více informací najdou soutěžící na webu www.manner.com a www.mlekarna-valmez.cz, dále také na facebooku www.facebook.com/MannerCZSK a www.facebook.com/mlekarnavm. Obě firmy spolupracují od roku 2015.

Více informací o mlékárně naleznete na: www.mlekarna-valmez.cz.

Mgr. Kateřina Goroškov

 

Sdílejte ...