Zábava

Romantika na Matějské. Peter Pecha vyvedl krásnou snoubenku

 Praha 13. března 2018

Loni o Vánocích ji požádal o ruku, svatbu ale rozhodně do roka a do dne neplánují. Petr Pecha a jeho krásná snoubenka Kateřina Sedláková nemají totiž čas ani jeden na druhého, natož plánovat svatbu. I čtyřdenní dovolenou musí plánovat několik měsíců dopředu.

Seznámili se již během studií na JAMU a od té doby tvoří pár. A i když spolu chtějí strávit zbytek života, v posledních měsících se lehce míjí. Oba jsou totiž zavalení prací, že se doma potkávají jenom ráno u snídaně a večer, když si jdou lehnout.

„Potkáváme se strašně málo a bude to ještě horší. Proto jsme si tři měsíce dopředu propojovali diáře a řešíme, kam pojedeme, a které dny se nám hodí. Našli jsem čtyři dny, které si chceme užít společně,“ svěřil se Pecha, který si se Sedlákovou našli výjimečně společně volné odpoledne a tak vyrazili na právě probíhající Matějskou pouť.

„Pojedeme do Paříže,“ raduje se Kateřina, která popsala, jak vypadá jejich obyčejný den. „My se vidíme jenom ráno při probuzení a večer, když přijedeme každý ze svého představení a jdeme si zase lehnout,“ svěřila se talentovaná herečka, která má momentálně před sebou hned několik náročných projektů.

S Petrem Nárožným zkouší zájezdové představení Což takhle ke zpovědi pane premiére, pod zájezdovou agenturou Alexeje Piška bude zkoušet zase jiné a již za několik dní má s Bárou Polákovou vyrazit na turné.

„Dneska jsem zrovna Petrovi říkala, že z toho mám hlavu jako pátrací balón. Nevím, jestli umí texty písniček nebo činoherních věcí. Zároveň jsme rádi, že té práce je tolik. U této práce jsi jednou nahoře a dole,“ říká Kateřina a Petr s ní souhlasí.

„Dokonce si pamatuju období po škole, kdy jsme měli dvě představení a byli jsme šťastní. O prázdninách nemáš žádný výdělek,“ vzpomíná Petr, který je letos v užší nominaci na cenu Thálii za roli Rockyho ve stejnojmenném muzikálu.

A ačkoliv má veleúspěšný muzikál pauzu, Pecha rozhodně nezahálí. Kromě mnoha jiných projektů se již v dubnu do Kongresového centra vrací Mamma Mia!, ve které se předvede bez trička a tak fanynky budou moct obdivovat jeho vyrýsovanou postavu, kterou má díky již zmíněnému Rockymu. Navíc se svou kapelou, kterou má pět let, chystá velký koncert.

„Domluvili jsme se, že koncert budeme směřovat na konec dubna. Pilně na tom pracujeme,“ uzavřel Petr, který ale i přes veškerou zaneprázdněnost ví, že si Kateřinu vzít chce. Svatbu akorát mladý pár směřuje na příští rok. Dál ji ale odkládat nebudou.

PB

 

 

Sdílejte ...