Ekonomika

V soutěži s Regionální potravinou vyhrávají všichni

Praha 16. listopadu 2017

Také dáváte při nákupu potravin přednost tuzemským výrobkům? A rádi vyhledáváte ty kvalitní, pocházející z našich regionů, vyráběné tradičním způsobem? Pak už jistě mnozí dobře znáte logo Regionální potravina, které oceňuje vítěze z řad výrobců potravin v jednotlivých krajích. Právě teď v listopadu máte báječnou šanci spojit svou touhu po kvalitních lokálních produktech s možností vyhrát hodnotné ceny. Stačí se jen zapojit do spotřebitelské soutěže a nakupovat dobroty, které se pyšní zmiňovaným oceněním.

 Vstoupit do soutěže je jednoduché. Stačí v soutěžním období, které začíná 1. 11. a končí 30. 11. 2017, nakupovat výrobky se značkou Regionální potravina v některé z patnácti prodejen Sklizeno a v téměř padesáti podnikových prodejnách. Za každých 25 korun utracených právě za takový výrobek získáte soutěžní samolepku, kterou vlepíte do soutěžní karty. Tu naleznete buď v prodejnách, nebo na internetových stránkách Regionální potraviny.

Každá odevzdaná kartička s minimálně 5 samolepkami a vyplněnými kontaktními údaji přinese 15 tisícům z vás cenu v podobě praktické nákupní tašky, ale především vás automaticky zařadí do slosování o 3 hlavní výhry v podobě krásných kuchyňských robotů značky ETA. A pokud budete sbírat skutečně pilně, za 20 samolepek nalepených v hrací kartě čekají na 3 tisíce výherců, vedle postupu do losování o hlavní výhru, také praktické nákupní košíky. Po nasbírání potřebných bodů stačí odevzdat kartu a cenu si rovnou vyzvednout na prodejně.

 Ochutnejte lahůdky s vůní domova

Soutěž s Regionální potravinou vám přinese nejen radost ze hry, ale i potěšení z nákupu výborných produktů. Jejich nabídka, která čítá několik stovek, se každoročně rozšiřuje o další skvělé pochoutky. Seznam oceněných Regionálních potravin je skutečně obsáhlý a nejlépe uděláte, když se sami podíváte na internetovou adresu www.regionalnipotravina.cz nebo využijete mobilní aplikace. Najdete zde kromě pravidel soutěže a mapy prodejen Sklizeno také všechny vítěze letošního ročníku a vyberete si podle své chuti a podle regionu.

 Vítězí ti nejlepší

Ocenění Regionální potravina získají jen ty nejkvalitnější produkty z regionů vyrobené z místních surovin. I to je zárukou, že se k vám dostanou vždy čerstvé a vy jejich nákupem navíc podpoříte lokální výrobce. Jedná se zároveň o jedinou značku svého druhu, která je zároveň soutěží, v níž každý držitel značky vlastně zvítězil, protože byl vybrán odbornou porotou jako nejlepší mezi mnoha konkurenty v daném kraji. Soutěž probíhá vždy jednou ročně a účastní se jí malé a střední firmy o maximálně 250 zaměstnancích. Důležitými kritérii jsou tradiční česká receptura a původ potraviny z daného regionu.  Podíl místních surovin na jeho vzniku musí činit minimálně 70 procent.

S Regionální potravinou budete ostatně vítězem i vy. A to nejen díky účasti ve spotřebitelské soutěži, ale především proto, že jste sáhli po kvalitním domácím produktu, který byl vyroben s láskou a s úctou k dlouholeté tradici.

Erika Daňková

 

 

 

 

Sdílejte ...