Ekonomika

Slavia pojišťovna zná trable českých řidičů, sestavila pro ně jubilejní balíček povinného ručení

Praha 4. října 2017

K výročí 150 let úspěšného působení na našem pojišťovacím trhu připravila Slavia pojišťovna speciální balíček povinného ručení s názvem Jubileum, který nabídne nadstandardní krytí připravené na míru českým řidičům. Základem je bezpečný pojistný limit 150/150 mil. Kč a úrazové připojištění řidiče, které garantuje kvalitní ochranu v případě vážných nehod a zranění. V ceně balíčku je zahrnuto také množství dalších praktických připojištění a nadstandardní asistenční služby Premium, díky nimž lze komfortně a s nadhledem zvládnout i každodenní trable a dramata odehrávající se na našich silnicích.

Arzenál pomocníků připravených kdykoliv zasáhnout  

Jubilejní balíček zahrnuje nadstandardní asistenční služby Premium zajišťované společností Global Assistance. Ty motoristům dokáží pomoci v mnoha nepříjemných situacích běžného dopravního provozu. Klienti Slavia pojišťovny tak mohou zdarma využít vyproštění vozidla, odtah s limitem 200 km z místa události na místo určené klientem, zapůjčení náhradního vozidla až na 5 dní a řadu dalších služeb. 

Čeští řidiči? Mění pneumatiky a hledají klíčky 

„Naše silnice mají mnohdy osobitý ráz podobný překážkové dráze plné důmyslných nástrah. Není divu, že maléry s proraženými pneumatikami patří mezi jedny z nejčastějších komplikací, které řidičům ztrpčují život. Proto jsme se rozhodli pojištění pneumatik zahrnout do našeho jubilejního balíčku a ušetřit tak klientům práci, čas i nervy při cestování po našich nedokonalých silnicích,“ vysvětluje Ladislav Bělina, vedoucí divize autopojištění Slavia pojišťovny. Jubilejní balíček byl sestaven právě s ohledem na nejpalčivější potřeby českých řidičů. Kromě kvality českých vozovek musí motoristé a jejich blízcí čelit i další komplikaci spojené s provozem vozidla, hledání klíčků. Připojištění ztráty klíčů od vozidla nebo jejich odcizení je rovněž zahrnuto v jubilejním balíčku. „Hledání klíčků od auta je nepopulární hra pravidelně provozovaná v mnoha domácnostech. Včetně té naší. Proto jsme se rozhodli potěšit všechny, kdo mají chuť trávit čas smysluplnější činností,“ vysvětluje Bělina.

Zničená zrcátka na sídlišti a překousané kabely na chalupě

Dalším rizikem, proti kterému balíček Jubileum chrání, je řádění vandalů. „Ochranu proti vandalům ocení většina majitelů vozu, ale nejvíce ti, kteří přes noc pravidelně parkují na ulici. Nejhorší situace je na sídlištích nebo v centrech větších měst. Zde řidiči často zažívají momenty, kdy při ranním setkání se svým zaparkovaným vozem zjišťují, že něco chybí, případně přebývá – škrábance, malůvky a jiné vzkazy,“ říká Bělina. Kromě toho jsou Češi národem chatařů a chalupářů a víkendové či prázdninové výjezdy do přírody jsou samozřejmostí. Ze zkušeností vyplývá, že v přírodě a na venkově se auta stávají vzrušujícím cílem zájmu nenechavých hlodavců. S překousanými kabely během dovolené se už setkalo mnoho z nás. Proto je logickou součástí jubilejní nabídky i připojištění proti poškození vozidla zvířetem.

S jubilejním balíčkem mají motoristé navíc po dobu 3 pojistných období (let) garantovánu cenu jak za povinné ručení, tak za doplňková připojištění. „Čeští řidiči jsou v posledních letech nuceni hlídat stoupající ceny povinného ručení, proto jsme se pro snazší orientaci a jejich větší pohodlí rozhodli garantovat, že se cena povinného ručení nebude 3 roky zvyšovat,“ říká Ladislav Bělina ze Slavia pojišťovny.

 

Povinné ručení Jubileum

  • 150/150 mil. Kč
  • Úraz řidiče
  • Pojištění pneumatik
  • Poškození stojícího vozidla zvířetem
  • Ztráta a odcizení klíčků od vozu
  • Vandalismus
  • Nadstandardní asistence Premium
  • Garance ceny na 3 roky

Povinné ručení Jubileum je součástí nového autopojištění. Kromě povinného ručení Slavia pojišťovna nabízí řidičům také inovované havarijní pojištění se spoluúčastí 0 % (minimálně však 5 000 Kč) a připojištěním GAP do 2 let stáří vozidla. Samozřejmostí je široká nabídka doplňkových připojištění, která si motoristé mohou zvolit podle svých konkrétních potřeb. Slavia pojišťovna dále pokračuje v trendu podpory zodpovědných řidičů. Těm dokáže vždy nabídnout zajímavé slevy a bonusy. Kromě zvýhodněné ceny za jízdu bez nehod také např. slevy za provozování automobilu pouze na území ČR, řízení vozidla jedním řidičem nebo on-line komunikaci s pojišťovnou.

www.slavia-pojistovna.cz

Petra Papugová

Sdílejte ...